Vakantie!

We zijn zaterdag teruggekomen van een heerlijk weekje Oostenrijk. We waren daar met familie, op het hoogtepunt met 15 mensen. Vier daarvan logeren nu nog even bij ons, maar daarna wordt het stil hier. Relatief stil dan, want Boaz en Judith zijn gewoon thuis. Hannah is op kamp. Johan werkt, maar met flexibele tijden. Een typische zomervakantie dus 🙂

Afgelopen week zaten we in Vorarlberg, een prachtig bergachtig gebied niet eens zo gek ver bij Bad Krozingen vandaan. We hadden heerlijk weer en konden daardoor van alles doen: wandelen, watervallen bekijken, zwemmen, door bomen klimmen, met de kabelbaan naar een speeltuin op de berg, en natuurlijk lekker spelen met onze nichtjes en neefje. Het was een vakantie volgens het boekje 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *