7 kilometer. Min-des-tens

Afgelopen zaterdag hadden we niets bijzonders op de planning en het was droog. Een goede gelegenheid om een stukje te gaan wandelen. We startten dit keer gewoon vanuit huis en volgden de Neumagen naar Staufen. Een wandeling van zo’n 6 kilometer. Dat is dus 6.000 meter, oftewel 600.000 centimeter. Pfoeh, best een prestatie. Aan het eind van de route hadden we echt wel een lekker ijsje verdiend. En het speeltuintje was ook welkom. Omdat 12 kilometer wandelen echt wat teveel van het goede zou zijn, hebben we op de terugweg het treintje genomen. Maar vanaf het station is het nog ongeveer een kilometer naar ons huis, dus we hebben echt min-des-tens 7 kilometer gelopen. En ook nog een stuk van het ijscafé naar de speeltuin en daarna naar het station in Staufen, dat moet zeker ook genoemd worden. Dus misschien… we hebben het niet gemeten helaas, maar misschien waren het wel 8 kilometer. Of heel misschien wel 9. Wow zeg, hoe langer we erover praatten tijdens het eten, hoe stoerder we ons voelden 🙂 🙂

In de krant stond een leuke foto van een nieuwe kampeerplek in het bos. Daar kan je alleen lopend naartoe, je moet zelf al je spullen meenemen en kunt dan ter plekke gebruik maken van water uit het beekje, een wc-hokje en een vuurkuil. Dát is nog eens stoer! Helaas zijn er maar weinig van zulke kampeerplekken in de omgeving en zitten ze voortdurend volgeboekt, maar we houden het in ons achterhoofd. Tot het zover is, kunnen we mooi blijven wandelen. Niet omdat mama het zo graag wil (wat natuurlijk wel zo is), maar als training voor een super stoer Indianenavontuur!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *