Boaz is rijk

Boaz is acht jaar geworden! Wat een stoere kerel al hè 🙂

Het leukste van jarig zijn, is dat je ook cadeautjes krijgt. Dit jaar stond er een nieuwe fiets klaar. Op z’n oude fiets botsen z’n knieën bijna tegen z’n kin, dus het was tijd voor een echt race-monster met acht versnellingen.

Daarnaast kreeg hij Mega-Monopoly. Een kolfje naar zijn hand, want met dat spel kun je andere mensen keihard uitmelken en zelf steenrijk worden. Daar moet je dan wel geduld voor hebben, want een potje duurt gerust 5 uur. Iets korter duurt Jumbo Jet, een spel waar je met een vliegtuig rond de wereld moet vliegen op jacht naar… juist, het geld van je tegenstander.

Een ander zeer geslaagd cadeautje waren exotische munten. Boaz spaart al een hele tijd verschillende euro-munten, en inmiddels heeft hij daar al een heleboel van. Deze week had ik toevallig een Griekse 2-euromunt in m’n portemonnee, die hebben we aan de collectie toegevoegd. Maar voor z’n verjaardag kreeg hij van verschillende mensen ook ander geld: Amerikaanse dollars, Indonesische en Israëlische munten, en zelfs geld uit Taiwan, Hongkong en China! Wow man, dat is wel echt speciaal. En we hebben meteen een cadeau bedacht voor z’n volgende verlanglijstje: een map om alle munten mooi in te bewaren. Want de huidige vakjes-doosjes stromen inmiddels over 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *