Paasvakantie

We hebben Paasvakantie. Johan en Judith een lang weekend, Hannah anderhalve week en Boaz zelfs twee weken. En ik… ik heb natuurlijk altíjd vakantie 😉

Het was de afgelopen dagen heerlijk weer en dat hebben we goed benut. Boaz is bijna jarig, en om dat alvast te vieren kwamen onze opa en oma uit Staphorst een paar dagen langs. Konden ze meteen hun nieuwe camper uitproberen en lekker wandelen. We hebben samen de Belchen beklommen, gepicknickt en uiteraard de nodige spelletjes gedaan. Vanmiddag zijn ze weer vertrokken.

Morgen hopen we Boaz z’n verjaardag te vieren. En omdat het dan eerste Paasdag is, gaan we met z’n allen naar de kerk. Dat is best bijzonder, omdat onze gemeente de laatste jaren is gegroeid en we niet meer allemaal in de kerkzaal passen. Gewoonlijk zitten we dus over verschillende locaties verspreid, maar voor Pasen is er een grotere zaal in Freiburg gehuurd waar we allemaal genoeg plek hebben. De kinderen hebben al weken geoefend op de liederen die ze mogen gaan zingen. We zien er naar uit om zo samen Jezus’ opstanding te kunnen vieren, vooral omdat dat de afgelopen twee jaar amper mogelijk was.

En natuurlijk heeft Boaz er heel veel zin in om jarig te zijn. We hebben een heerlijke taart gemaakt, er staat een nieuwe fiets klaar en nog een aantal pakjes uit Nederland… spannend hoor 🙂 Woensdag mag hij een kinderfeestje houden. Als het weer een beetje meezit willen we op de Krozinger Berg een vuurtje gaan stoken en worstjes gaan bakken. Daar is een leuk stukje bos waar je ook goed verstoppertje kunt spelen. Dat valt bij een groep jongens vast beter in de smaak dan knutselen enzo…

Zo’n paasweekend is ook een beetje speciaal omdat we 4 jaar geleden nét voor Pasen hierheen verhuisd zijn. We vieren dus een soort jubileumpje. Twee jaar zonder corona, twee jaar met corona… wat zal het “nieuwe jaar” ons brengen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *