Ziekenboeg

Toen we net goed en wel terug waren uit Nederland begon Judith over te geven, op maandagmorgen. Drie dagen lang hield ze helemaal niks binnen, daarna knapte het gelukkig op en vrijdag ging ze weer naar de Kindergarten. Ze had haar vriendjes zó gemist na een week vakantie en daarna bijna een week thuis. Maar ze is nog steeds wel sneller moe en chagrijnig dan anders. Het heeft er ingehakt, geloof ik.

De zondagnacht daarop spuugde Boaz z’n hele bed onder en sliep er gewoon doorheen… Wát een troep. Ook hij was een paar dagen ziek. Donderdag kon hij weer naar school.

Deze zaterdagmorgen werd Hannah ziek. Inmiddels is het maandagmorgen, maar ze houdt nog geen kruimel binnen. Ik heb het zelf inmiddels ook, maar wat minder heftig gelukkig. Een paar slokken drinken gaan goed en af en toe een hapje brood ook. Hopelijk blijft dat zo en kan ik nog een beetje voor m’n zieke kippie zorgen…

Alleen Johan is nog gezond. Dus hij is onze mantelzorger B-) Ik ben benieuwd wat er volgend weekend gaat gebeuren…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *