Vakantie

Het is alweer een week terug dat we thuis kwamen, maar we hadden nog steeds geen berichtje geschreven over onze vakantie. Dat voelt ook een beetje dubbelop, omdat we zoveel mensen in die week gezien en gesproken hebben β€” wat vertel je dan nog πŸ˜‰ Maar goed, even kort dan:

  • De Duitse regering besloot precies in onze vakantie de reisregels te versoepelen. Dus konden we zonder problemen naar Nederland en terug. We hadden alleen negatieve tests nodig voor de terugweg; ik zag het nog wel gebeuren dat we precies dan positief zouden testen en niet naar huis zouden mogen. Maar het is helemaal goed gekomen.
  • De eerste helft van de vakantie hebben we bij Johans ouders gelogeerd. We hebben een nieuw nichtje bewonderd, een nieuw huis bekeken, bijgepraat met broers en zussen, de zee gezien, Madurodam bezocht, door het bos gewandeld…
  • Johan is twee dagen naar Leiden geweest voor z’n werk en heeft ook daar nog een vriend opgezocht. En omdat hij in Leiden gestudeerd heeft, is het natuurlijk sowieso leuk om daar weer eens rond te lopen.
  • De tweede helft van de vakantie zaten we in Staphorst. We aten Chinees met de hele familie, ik ben een ochtendje naar Oldebroek geweest naar mijn β€œwerk”, we hebben de kinderboerderij weer eens bezocht, met onze nichtjes en neefje gespeeld, en zo nog wat dingen meer.

Al met al een geslaagde week. Het was leuk om weer even in Nederland te zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *