Spelen in de sneeuw

Op zaterdag gaan Johan, Hannah, Boaz, en Judith het zwarte woud in, op zoek naar sneew. Naa ruim een half uur reiden vinden ze die, en gaan er meteen op af. Snel zijn de slees uit de auto gehaald en de kinderen vermaaken zich er goed mee. De seeuw mag dan een beetje diep zijn [20-25cm] ,sleen is toch leuk. Dan mag papa ook mee doen, bij de bouw van de grootste sneewpop ter wereld. De eerste bal is ongeveer 80cm. groot, en men moet een heeele groote ramp bouwen, om de 2e bal naar boven te krijgen. Het hoofd kunnen de kinderen dan zelf naar boven tillen, en dan zijn ook 2 houtogen, 1 denneappelneus, 3 steenknopen, 2 stokarmen, en 1 stokbezem snel gevonden. Daarna word het koud, en de bouw van de sneeuwpop heeft alles bei elkaar ruim 3 kwartier gekost. Daarom beginnen ze maar aan de truchtocht en hopen, dat de auto tegen smeltwater kann!

  • Toevoeging van mama: een “ramp” is een helling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *