Volle agenda

Het leven is weer op stoom hier. Maandenlang was onze agenda vrijwel leeg, omdat er nou eenmaal weinig kon en mocht. Maar nu zijn er weer speelafspraakjes en kinderbrandweer, gaat de Bijbelkring weer starten, hebben we gepicknickt met een ander gezin, kan ik op bezoek in het bejaardentehuis, gaat Hannahs klas naar verkeerstraining en is er volgende week een klein uitje met school. Boaz’ klas komt dan bij ons op bezoek en mag op de Krozinger Berg een worstje grillen. Hannahs klas gaat naar het zwembad. Allemaal dingetjes die nu extra leuk zijn, omdat we het een tijd gemist hebben.

Daarnaast werkt Johan weliswaar thuis, maar heeft hij veel voordrachten om naar te luisteren of zelf te houden, dus dat staat ook allemaal op de agenda om rekening mee te houden. Om één of andere reden worden conferenties bij voorkeur onder etenstijd georganiseerd en dan moet er dus apart / eerder / later / met een bord op schoot gegeten worden. Overmorgen mag Johan praten voor een groep Japanners, en dat is juist ’s morgens om 8 uur al (vanwege het tijdsverschil). En daarnaast zijn er natuurlijk nog vergaderingen enzo, of overleg met een collega. Hij heeft amper nog tijd om “echt te werken” 😉

Het voelt bijna alsof we wakker worden uit een winterslaap…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *