Todtnau

Het was vandaag erg warm. Eigenlijk te warm voor de wandeling die ik graag wilde doen. Daarom hebben we ons plan gewijzigd en zijn we naar Todtnau gereden. Daar is een mooie waterval die de kinderen al wel eens hadden bekeken, maar Johan en ik niet. En omdat het warme seizoen nu pas net begint, dachten we dat er nog lekker veel water zou zijn. En dat klopte! Het was daar heerlijk fris door al het water en waarschijnlijk ook doordat de waterval een beetje beschut lag, uit de felle zon.

We hebben een lekker wandelingetje gemaakt over de bruggetjes en langs het water, en natuurlijk moest er regelmatig even geprobeerd worden of je ook zónder brug kon oversteken en hoe fris het water was. Met een beetje opletten kon dat prima — als je niet net op het randje van de waterval gaat spelen natuurlijk. Dan lig je zo 90 meter lager…

Hier een paar fotootjes:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *