Tobben en baden

Onze Juud hield er altijd van om lekker te tobben, of tobberen. Niet dat ze dan in de put zat. Of in ieder geval niet figuurlijk. Nee, ze is dan juist heel goed in haar hum. Maar ze zit dan in een van de wastobbes voor een relaxmomentje.

Tijdens onze laatste trip naar Nederland ontdekte ze plotseling dat het ook veel groter kan. Zowel in Staphorst als in Woudenberg is er een heerlijk ligbad. En daar is dagelijks gebruik van gemaakt. Ook Boaz heeft een keer een halve middag in bad gelegen.

Wat een smart toen we weer terug in ons appartementje waren. Bij de wastobbes. En zonder ligbad. Gelukkig had Grietje onlangs op internet een verplaatsbaar plastic zitbad ontdekt dat precies in onze douchecabine past. Dat hebben we maar gauw besteld, en een paar dagen later kwam de pakketbezorger met een enorme doos die inmiddels is omgebouwd tot auto.

Sinds gisteren hoeven we niet meer te tobben. Het is nu bad, badder, badst in Bad Krozingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *