Flitsbezoekje

Gisteravond ontdekte Grietje dat Duitsland in de laatste Corona-update Nederland niet langer als hoog-risico-gebied inschaalt. Met als gevolg: razendsnel tassen inpakken, een was draaien, broodje bakken, aan de buren vragen of ze voor onze plantjes willen zorgen, en dan nog een paar uurtjes slaap pakken.

Vanochtend zijn we rond half zes opgestaan, en hebben we de kinderen het goede nieuws verteld. Hannah, die inmiddels de smaak van uitslapen te pakken heeft, wilde eerst nog niet zo graag uit bed komen. Maar toen ze hoorde dat we naar Nederland gingen, was ze ineens met een grote sprong uit haar stapelbed.

Inmiddels zijn we veilig in Staphorst aangekomen, en we hopen zometeen ons jongste neefje te bewonderen. We moeten nog een planning maken, maar we gaan proberen om in een week tijd alle broers en zussen weer te zien. Het is in sommige gevallen al een hele tijd geleden. Dus we knijpen in onze handjes voor deze buitenkans.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *