Onze eigen kokkin

Zondag was het moederdag. Al jarenlang betekent dat bij ons thuis dat mama die dag niet hoeft te koken. Dus was Johan dan aan de beurt om z’n kookkunsten te oefenen. Maar dit jaar had hij een vervangster: kokkin Hannah! Ze had zelf online recepten opgezocht, is samen met Johan naar de winkel geweest (wat een leuk uitje was, want de kinderen mogen normaalgesproken niet mee naar de winkel ivm de corona-maatregelen) en zondag heeft ze een hele tijd in de keuken gestaan. En moet je zien wat ze gemaakt heeft!

Ook het toetje was heerlijk, met koekkruimels, kwark, aardbeien en geroosterde nootjes.

Na twee vrije dagen had de kokkin ook vandaag wel weer tijd om wat lekkers te maken. Het werd apple crumble. Daar hebben we lekker van gesmuld na onze online OpenDoors kinderdag.

Handig hoor, om zo’n grote dochter in huis te hebben! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *