Uitzicht

Het heeft hier de afgelopen heel veel geregend, maar vandaag was het droog. Dat hebben we meteen maar goed benut door een wandeling te gaan maken, want er wordt volgende week nog meer regen verwacht. We zijn een stukje naar het zuid-oosten gereden en dat was de moeite waard qua uitzicht!

Dit was ons uitzicht. Op de voorgrond nog een stuk Duitsland en de besneeuwde bergen liggen in Zwitserland. Ook op onze wandeling kwamen we nog heel wat sneeuw tegen. En het viel ons op dat de bomen nog kaal waren, terwijl ze bij ons in het dal al veel groener zijn. Kennelijk heeft het hoogteverschil daar toch behoorlijk invloed op.

Het was fijn om er even “uit” te zijn. Even weg van de corona-maatregelen, waar ik me toch al veel te veel over opwind 😉 Maar wat denk je? Zit ik daar lekker van het uitzicht te genieten, krijg ik een berichtje op mijn telefoon: pas op! Als je nog verder loopt en de grens oversteekt, moet je in quarantaine! Gelukkig was ik dat niet van plan, dat was zeker nog wel 30 km lopen. Wij zijn braaf weer omgekeerd en via een ander paadje teruggelopen naar de auto. Onderweg kwamen we nog een natuurlijke bron tegen, en meer sneeuw, en mooie bloemetjes… En uiteraard hielden we af en toe pauze met pinda’s, mueslirepen en andere lekkere dingen. Al met al een geslaagde middag 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *