Een belangrijk besluit

Johan en Hannah zijn vanmorgen met de trein naar Freiburg geweest omdat we een belangrijk besluit hebben genomen:

Vanmorgen hebben ze de aanmeldingspapieren ingeleverd en komende vrijdag horen we of Hannah aangenomen wordt op het St. Ursula Gymnasium. Daar gaat ze dan na de zomervakantie naartoe! Aan haar aanmeldingsbrief zal het in ieder geval niet liggen, die zag er tiptop uit…

We vonden het een lastige keuze, want deze school staat in Freiburg wat betekent dat Hannah elke dag met de trein moet. Er is ook een school in Bad Krozingen waar ze naartoe zou kunnen, dat is natuurlijk veel makkelijker. En daar zou ze in de klas kunnen komen bij een paar meisjes die ze al kent. Maar onze algemene indruk van het St. Ursula is toch beter en ook de ervaringsverhalen die we gehoord hebben zijn positief. Inmiddels heeft Hannah zelfs al een beetje zin om daar naar school te gaan. Maar voorlopig genieten we nog even van ons kleine schooltje om de hoek, waar ze in 3 minuten op haar spacescooter naartoe kan 🙂

Hup, daar gaan de aanmeldformulieren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *