10 keer getrouwd

Vanmorgen was er niemand jarig, en toch mochten we cadeautjes uitpakken. Die had de postbode al van tevoren gebracht, maar we hadden ze keurig bewaard. Boaz was zรณ benieuwd wat er in zat! Hij wilde eigenlijk graag dat ik een memo-briefje op z’n hoofd zou plakken zodat hij ’s morgens bij het wakker worden niet zou vergeten om meteen naar onze kamer te rennen en de cadeautjes uit te pakken. Ik heb maar beloofd dat ik ‘m eraan zou herinneren als het nodig was. Maar dat was niet nodig ๐Ÿ˜‰

’s Morgens in alle vroegte kwamen ze drie man sterk aanrennen. Ik protesteerde nog half: jongens, rustig aan, ik ben nog niet eens wakker… Nou dat was snel opgelost: bam het grote licht aan. “Dat helpt om snel wakker te worden mama!” ๐Ÿ™‚

Klopt.

Natuurlijk is een feestje altijd leuk. Maar Judith vroeg zich wel af waarom we dat nou deden. Er was toch niemand jarig?! Het woord “huwelijksjubileum” komt nog niet voor in haar vocabulair, maar inmiddels weet ze prima waarom vandaag een beetje bijzonder is. “Papa en mama zijn 10 x getrouwd!” Alle 10 x met elkaar, wel te verstaan.

We kregen onder andere zo’n doosje om tompoucen te maken. Dat zagen Hannah en Boaz helemaal zitten, want zij waren vandaag thuis… En de komende 10 dagen ook nog ;( Een leerling in de 2e klas van hun school blijkt corona te hebben, en aangezien die leerling van alle vijf de leraren les heeft gehad zitten alle leraren in quarantaine en de hele school thuis. Tot nu toe hebben ze ook nog geen digitale lessen opgezet, dus we mogen weer volop thuis lesgeven. Dat is wel even een tegenvaller; ze waren net weer op gang na de herfstvakantie. Maar goed, het is niet anders.

Vanavond hopen we helemaal hip en corona-proof thuis uit eten te gaan. Ouders van school hebben een hotel-restaurant hier in de straat, en om hen een beetje te steunen (en gewoon omdat het lekker is) hebben we hen gevraagd om hier een lekker diner te komen bezorgen. We zijn benieuwd. ๐Ÿ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *