Ik zie, ik zie wat jij niet ziet

Er zijn van die leuke legpuzzels waar je op de doos een afbeelding ziet die niet overeenkomt met de uiteindelijke plaat. Dan zie je bijvoorbeeld een fotograaf op de doos staan, maar toont de puzzel zelf de foto die hij maakt. Daar doet Johans huidige werk me aan denken. Hij is druk bezig colleges voor te bereiden en op te nemen — studenten mogen tenslotte niet naar de universiteit, dus alles moet online. Hij ziet er echt heel professioneel uit, kijk maar:

Hij neemt dus filmpjes op van zichzelf, en dan wordt tegelijkertijd getoond wat hij op z’n speciale tablet opschrijft. Een beetje alsof het een krijtbord is. Indrukwekkend, toch? En alles ziet er strak en keurig opgeruimd uit.

Gelukkig zien de studenten niet wat er een meter verderop in de kamer ligt. Weliswaar wordt iedereen tijdens de opnames verbannen naar school of slaapkamer, maar dit blijft gewoon liggen:

Ik zie, ik zie wat verder niemand ziet 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *