Veel te snel voorbij

Onze vakantie had één groot nadeel: het feest was te snel voorbij naar onze zin. We hadden deze keer maar een week, en dat is toch best kort — zeker voor de mensen die er helemaal voor uit Nederland moesten komen. Maar goed, wij hebben geen klagen want we hopen volgende week nog een paar dagen naar het Zwarte Woud te gaan.

Een paar hoogtepunten van de afgelopen week:

  • we hadden daar een koelkast en diepvries waar je heerlijk fris water uit kon tappen, en zelfs ijsblokjes! Daar heeft met name Boaz uitbundig gebruik van gemaakt 🙂
  • Judith kon lekker spelen met haar kleine nichtje, en dan was zij eindelijk eens niet de kleinste
  • er was bijna altijd wel iemand te porren voor een spelletje
  • we hebben enorm genoten van de mooie uitzichten op hoge bergen of juist vanaf een berg over de wijde omgeving
  • we hebben lekker gewandeld
  • in het dorpje was een speelpark met springkussens, een waterglijbaan en nog meer leuks dat we thuis niet hebben
  • Hannah en Boaz hebben meegedaan met een leuke vossenjacht, en ze hebben gisteren gerodeld
  • we hadden daar een ligbad. Vooral Judith heeft daar heel vaak en heel lang van genoten

Op donderdagavond keek Hannah vanaf het balkon toe hoe verschillende mensen afscheid namen en zich voorbereidden op hun terugreis. Ze vroeg zich af of álle mensen vrijdag weer naar huis gingen. Toen ik uitlegde dat sommige gezinnen ook nog een tweede week bleven, begonnen er ineens lichtjes te schitteren in haar ogen. “Kun je hier dan ook gewoon een hele máánd blijven?!?” Dat leek haar wel wat! Haha, leuk bedacht, maar dat wordt ons toch een beetje te kostbaar 😉 We zullen proberen om de rest van de schoolvakantie her en der nog wat op te fleuren met een dagje uit ofzo… En wie weet, als het weer goed is en we ons vervelen gaan we misschien nog wel een paar nachtjes kamperen. Maar nog een keer naar de Alpen, dat zal waarschijnlijk moeten wachten tot volgend jaar…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *