Onder de rook van de witte berg

Het is voor ons nu volop vakantie. We zitten een weekje in de Franse Alpen, met nog 8 andere mensen uit onze familie. Vanaf het balkon kijken we uit op een prachtige bergpartij, en volgens onze kaart ligt de Mont Blanc daar achter… Dat moest natuurlijk nader onderzocht worden, want “de hoogste berg van Europa zien” stond op nummer 2 van Boaz’ wensenlijstje. Op nummer 1 stond “op de top van de hoogste berg van Europa klimmen” 🙂

Vandaag was het mooi weer, en dus tijd om wens nummer 2 uit te voeren. Een kabelbaan (helaas voor Johan…) voerde ons naar de berg die we vanaf ons balkon konden zien. En inderdaad, eenmaal boven was het uitzicht ge-wel-dig mooi!

En ook het landschap dichterbij was indrukwekkend. Een enorme woestenij van rotsen met metersdiepe spleten er tussen. We hebben er heerlijk geklauterd, sneeuw gevoeld, gewandeld en van het uitzicht genoten. En vooruit, een paar gekke foto’s gemaakt 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *