Avontuur in het Kurpark

~ Geschreven door Hannah Commelin

Mama en de kids waren aan het picknicken in het Park toen Hannah een geluid hoorde. Het bleek een Pauw te zijn. Toen de kids wouden kijken was Hannah teleurgesteld toen ze hem niet konden vinden. Daar! Riep Judith. Waar? Daar! Nu zagen ze hem alemaal. Een pracht van een Pauw zat in de schaduw van een Huis. Hannah wist meteen dat het een manetje was. Hij is zo mooi zodat zijn vrautje ook van hem houd. Legde ze uit. Snel ging ze naar Mama toe om Mamas telefoon te halen om fotos te maken wat ook gelukt is {hoewel de fotogravirde pau een andere is} toen ze trug kwamen stond Mama al klaar om te vertreken. Op die avont wou Judit niet gaan slapen dus bedacht ze dat haar Pop steets Huilde. Maar aan het eind was ze toch heel moe van dit Avontuur bei de Commelins.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *