Skateboard

Ik had er zo m’n twijfels bij of een skateboard een goed idee was, maar Boaz wilder er héél graag eentje en Johan heeft er vroeger ook veel plezier mee beleefd. Dus vooruit, toen Boaz jarig was kreeg hij een skateboard cadeau van ons. Voor in de tuin, niet op straat. Maar laat de oprit naast ons huis nu een beetje schuin aflopen de tuin in… Dus vooruit, als de auto van de buurman er niet staat mogen ze ook een paar meter buiten de tuin met dat ding spelen.

Eerst ging dat heel voorzichtig, zittend. Met wat handigheid kunnen ze vanaf de oprit de tuin in, dan met een bochtje om de bloembak heen en uitrijden op het paadje door het gras. Judith doet het nog steeds zo:

De andere twee worden allengs avontuurlijker. Pas waren ze verontwaardigd dat ik geen medelijden had om de bult op hun hoofd die ze hadden opgelopen toen ze achterstevoren op het skateboard naar beneden gingen en het hek niet tijdig hadden kunnen ontwijken. Ja daahaag, ik heb ze genoeg gewaarschuwd hoor…

Vandaag was er weer iets nieuws gelukt. Kijk maar B-)

En dat filmen ze dan zelf op een oude iPad van opa. Dit keer moest Judith dus filmen, de instructies werden luidkeels rondgebazuind en tadaaa, mevrouwtje regelt het wel even 😉

Ik heb maar de andere kant op gekeken. Sommige dingen moet je gewoon niet te precies in de gaten willen houden… en eerlijk is eerlijk, ze moeten íets verzinnen nu ze al wekenlang thuis rondhangen. En alle botten zijn nog heel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *