Skiën

Deze winter is er erg weinig sneeuw gevallen. Zo weinig, dat Hannahs skiweek met school is afgezegd… Dat is natuurlijk best even een teleurstelling. Maar zelfs met sneeuwkanonnen kun je niet alles naar je hand zetten: als het te warm is en/of het regent, dan is kunstmatig gespoten sneeuw ook zo weer weg.

Maar eind deze week begon het dan zowaar toch nog even te sneeuwen. Vrijdag scheen het zonnetje, en daarmee hadden we ongeveer de enige dag die geschikt was om te skiën (met heftige windstoten enzo wil je niet boven zijn als het net gesneeuwd heeft). Omdat Johans ouders hier zijn met twee ski-lustige tieners én onze kinderen vakantie hebben, zijn we dus de berg opgegaan om ons geluk te beproeven. Het scheelde niet veel, regelmatig zag je grond of gras tussen de sneeuw opduiken, maar ze hebben kunnen skiën! Hannah kon het nog van vorig jaar, en Boaz heeft nu z’n eerste ervaringen opgedaan 🙂 Juut moet helaas nog even wachten…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *