Zilvervloot en een verrassing

Gistermiddag kwam hier de zilvervloot aan: een grote zwarte Volvo met brandhout, boeken, tijdschriften, broodmeel, een peuterfietsje, ranja, rookworst… en als speciale “lading” onze tante Anita en nichtje Lara! Jullie raden het al, de kapitein was opa Troost en zijn schip kwam uit Staphorst naar ons toe. Het plan was dat deze drie mensen hier een paar nachtjes zouden logeren.

Maar er was iets vreemds aan de hand. Amper waren alle spullen uitgepakt en de rust weergekeerd, wandelde er een blonde kerel binnen! Wie dat nou weer was?!

Arjan had het dwaze plan opgevat om zijn beide dames te verrassen door stiekem met de trein voor ze uit te reizen en ook naar ons toe te komen. En dat is grandioos gelukt 😉 De verbazing was groot, maar hij was uiteraard van harte welkom. En dus zit opa vandaag met Arjan op de Belchen om te skiën, verbrengt Johan zijn vrijgenomen dag in bed omdat hij ziekig is, en geniet de rest van de aanwezigheid van “tante-Nieta” en “baby-Lara”. Die kleine meid heeft voor de gelegenheid een heus paspoort laten maken en de reis van haar leven ondernomen om ons met een bezoekje te vereren. Dat is toch lief, nietwaar? 🙂

Al met al is het bezoekseizoen hier weer in volle gang. Afgelopen weekend hadden we drie gasten uit Lelystad, nu vier uit Staphorst, en volgende week verwachten we er eentje uit Ede. Gezellig hoor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *