Blij weerzien

Eindelijk, eindelijk, EINDELIJK was het dit weekend zo ver: Hannahs beste vriendinnetje én Boaz’ beste vriendinnetje uit Ede kwamen logeren. Gelukkig zijn dat zusjes van elkaar, dat maakt zo’n bezoek iets makkelijker 😉 Ze kwamen gewoon lekker met hun papa, mama, grote broer en babybroertje. Met de trein. Gelukkig ging hun reis erg voorspoedig, ze kwamen zelfs een uur eerder aan dan gepland. Dat hebben we nog niet eerder meegemaakt…

Vooraf waren er over en weer al tekeningen gemaakt, strijkkraal-cadeautjes gemaakt of stickertjes geplakt, en Hannah kreeg zelfs een mooie kaart van alle kinderen uit haar oude klas. Dat vond ze erg leuk! Maar nog leuker was het natuurlijk om lekker ouderwets samen doktertje te doen, spelletjes te spelen, diefje te zijn enzovoorts.

Zondag mocht onze visite mee naar de kerk en zondagsschool, we hebben Boaz’ Kindergarten aangewezen, maandagmorgen hebben ze Hannahs school even bekeken, ze zijn zelfs bij de Aldi geweest en bij de burchtruïne in Staufen – kortom, ze weten nu helemaal hoe ons leventje eruitziet. En toen, ja toen… moesten ze helaas toch weer naar huis. Hannah heeft nog even geopperd dat haar vriendinnetje wel kon blijven; dan brachten we haar in de Kerstvakantie wel terug. Maar nee, dat vond ik geen goed idee. Met z’n allen blijven dan, tot de Kerst? Hmmm. Daar zag ik toch ook nog wel een paar subtiele bezwaarpuntjes. Een huishouden van elf man runnen is voor een weekendje geen bezwaar, maar voor een paar maanden… 😉

Speciaal voor de school in Ede hebben we een paar foto’s gemaakt van Hannahs school. Die laat ik hier meteen ook maar even zien, want ik geloof niet dat dat al eerder is gebeurd.

Jassen, tassen, helmen…
Standaard ritueel schoenen uit! Ieder kind loopt binnen op pantoffels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *