Bezoek!

Het bezoekseizoen is aangebroken! Afgelopen weekend hadden we een Nederlandse gast. Tenminste – hij woont al een aantal jaar in Amerika, daarvoor woonde hij in Parijs, hij kwam nu vanuit Straatsburg en gaat na een week Freiburg door op vakantie naar Zurich en dan weer naar Parijs. Maar hij is geboren en getogen in Nederland, en kent Johan nog van hun gezamenlijke wiskunde-studie. We vonden het allemaal heel gezellig, en het was leuk om onze omgeving te kunnen showen.

Boaz vond het helemaal niet erg om een paar nachtjes bij papa en mama te logeren en zijn eigen kamer een poosje af te staan. Logeerbedden hebben we ook in overvloed, dus we bieden onze gasten heel luxe een kamer met eigen douche. Dat krijg je niet overal 😉

Komend weekend verwachten we weer een vriend van Johan, dit keer een rasechte Nederlander. Dus dan willen we voor de derde week op rij naar Staufen om de burcht te beklimmen. Vandaar heb je nou eenmaal een fenomenaal uitzicht over de hele Rijnvallei, en het ijs van de Italiaan smaakt erg goed…

Vandaag kwamen er geruchten binnendruppelen dat we over twee weken nóg twee “leuke mensen” kunnen verwachten voor een nachtje logeren. Als ze zichzelf al zo omschrijven, wordt het vast gezellig. En dan is het alweer tijd voor ons om in de trein te stappen voor een flitsbezoekje Nederland als Steven en Japke gaan trouwen. Daarna begint zachtjesaan de zomervakantie in Nederland, en hebben al verschillende mensen uit onze families toegezegd graag langs te komen. Het kan niet op 🙂

Eén gedachte over “Bezoek!”

  1. Dag fam,wat een leuke verhalen ,en een prachtige foto,s ,inmiddels zijn jullie al aardig gewent zeker,en wat creatief bezig !leuk hoor ,het ga jullie goed allemaal ,een hartelijke groet van ons.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *