Hieperdepiep hoera voor Boaz!

Jahaa, onze kerel is vier jaar! Hij heeft gisteren een heerlijke dag gehad. En nu nog, want hij heeft allerlei nieuw speelgoed gekregen en Hannah heeft onverwachts een dagje vrij omdat de juf ziek is.

Boaz kwam ’s morgens rond zes uur met een slaperig hoofd bij ons, maar had er niet eens aan gedacht dat ‘ie jarig was 🙂 Dus we hebben het opstaan nog lekker even gerekt door ‘m bij ons in bed te nemen. Pas toen hij de slingers in de gang zag hangen, ging er een lampje branden. En toen moest het feest natuurlijk ook meteen beginnen, met cadeautjes, zingen en een lekker ontbijtje. Meneer werd goed verwend, niet alleen door ons maar ook door familie die al cadeautjes had meegegeven, kaartjes stuurde of opbelde. Toen Hannah naar school was en Johan naar z’n werk, was hij lekker rond aan het scharrelen met z’n cadeautjes en liep hij wat te kliederen bij het fonteintje in de tuin. Ineens hoorde ik enthousiast gegil: ooooopaaaaa! En ja hoor, opa Troost kwam “gewoon even” op verjaardagsvisite.  Dat hadden we zorgvuldig geheim gehouden, dus de verrassing was groot! Even later haalden we Hannah uit school, en ook die was natuurlijk helemaal enthousiast. Geweldig leuk om te zien…

Omdat het heerlijk weer is hier, gingen we ’s middags nog even naar het park. Daar is een speeltuintje met waterpomp en een soort rotstuintje waar je geultjes kunt graven etc. Dat valt goed in de smaak bij ons kroost; Juud ging lekker middenin een modderplas zitten om… laten we zeggen… de natuurelementen optimaal te ervaren. De andere twee vermaakten zich ook prima, en eenmaal thuis konden ze meteen onder de douche. Die raakte nog net niet verstopt door alle zand en modder 😉 Eenmaal fris gedoucht aten we patatjes en daarna hadden we zo’n sterretjes-kaars op het toetje gezet. Het feest was compleet. Wat jammer dat zo’n verjaardag maar één keer per jaar is, en dat Boaz nu weer heeeeeeel lang moet wachten tot hij opnieuw jarig is!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *