We zijn geland!

Het is gelukt: we zijn aangekomen in ons nieuwe huis, en we hebben al heel wat spullen uitgepakt en ingeruimd. Het begint er zelfs al een beetje gezellig uit te zien. Morgen houden we even een rustdag en vieren we Pasen, en dan gaan we volgende week weer met frisse moed verder.

Donderdagmorgen om half 8 kwam de eerste hulptroep al aan vanuit Hilversum, en die hele dag zijn we bezig geweest om al onze bezittingen in de vrachtwagen te laden. Het was een hele klus, we hadden zoveel spullen dat de vrachtwagen stampvol zat en we in Staphorst een deel hebben overgeladen in een aanhanger (en zelfs dat was nog niet genoeg, een paar dingen staan nog steeds in Staphorst te wachten…). ’s Avonds werd papa Troost opnieuw beëdigd als gemeenteraadslid – dat kon er nog mooi even bij zegmaar 🙂 Na een kort nachtje stapten we om half 3 in de auto, zo’n 9 uur later waren we allemaal in Bad Krozingen: papa en Hendrik-Jan met de vrachtwagen en wij met de Peugeot + aanhanger. Een super voorspoedige reis dus, heerlijk!

Gelukkig hadden we alle benodigdheden voor een warme maaltijd al klaar staan, dus we konden vlot bijtanken en daarna aan de slag om die duizenden kilo’s aan spullen weer uit te laden. En op de juiste plek te zetten. (Wat helemaal niet kan, als je je kasten nog in elkaar moet zetten enzo). En uit te pakken. En te zoeken waar nou dat ene dingetje gebleven is dat je net nodig hebt. Anyway, het was een lange maar geslaagde dag. Na een wat langere nacht gingen papa en Hendrik-Jan weer terug, met de aanhanger achterin de vrachtwagen. Een paar uur later kwam de nieuwe hulptroep aan om verder te helpen uitpakken en installeren. Pa en ma Commelin en Jonathan hopen hier het weekend over te blijven en dan volgende week weer terug te gaan. En zo hebben we al met al al heel wat werk verzet, en wordt ons huis al aardig bewoonbaar. Binnenkort zullen we wat foto’s maken, dan kunnen jullie zien hoe mooi we het gemaakt hebben 🙂

Eén gedachte over “We zijn geland!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *