Inpakken en feest vieren

“Vandaag is het een dag om nooit meer te vergeten. Wim en Willemien zijn met elkaar getrouwd!” 15 maart was het zover, de bruiloft van onze (schoon)zus en zwager. Erg handig dat we dat nog even vanuit Ede konden doen… Hannah en Boaz vonden het ook “een mooi feest”, en Judith heeft zich prima vermaakt – waarschijnlijk dacht ze dat het hele gebeuren draaide om haar met haar mooie jurk, maar dat heeft de pret niet gedrukt.

Naast feest vieren zijn we alvast bezig met afscheid nemen van mensen en met het inpakken van spullen. We hebben onze woonkamer een beetje verbouwd zodat er vijf rolcontainers kunnen staan die alvast vol gestapeld kunnen worden met spullen. Super handig! We hebben al heel wat ingepakt, sommige dingen zelfs al drie keer omdat hulpvaardige handjes ze meteen weer uitpakken of omdat juist dat ene spelletje eee-h-eecht nog weer gespeeld moet worden. Maar gaandeweg zal het wel vorderen, en de laatste dag komt tante Anita om ons kroost te vermaken dus dan kan al het speelgoed ook weg 😉

Zaterdag mag Boaz een afscheidsfeestje geven, zondag zijn we voor het laatst in onze eigen kerk, en daarna mogen we aftrakteren op peuterzaal en school. Het is nu echt aftellen; niet de gezelligste tijd maar het werkt wel: intussen heeft iedereen zin om de troep achter zich te laten, de deur van ons inmiddels ongezellige huis achter zich dicht te trekken. Op naar een nieuw begin! (Met evenveel troep voorlopig, maar daar denken we even niet aan).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *