De sleutel!

We zijn weer een stapje verder: gisteren heeft Johan de sleutel van ons nieuwe huis gekregen. Naar eigen zeggen liep hij als een Japanse toerist door z’n eigen huis, om elk hoekje en ieder stopcontact op de foto te zetten en alle maten op te nemen. Dan kunnen we thuis alvast passen en meten wat we overal neer willen zetten, hoe lang de gordijnen moeten worden, en meer van dat soort dingen. Heerlijk om zo alvast wat te kunnen voorbereiden, dan gaat de verhuizing straks vast gesmeerd…

Boaz ziet de verhuizing nu ook helemaal zitten, want hij zag op de foto’s dat er een soort waterpompje in de tuin staat en dat er stookhout in het schuurtje klaarligt. En er lag nog een bijl – wat wil je nog meer? Worstjes waarschijnlijk, want nadat Boaz bij de buren worstjes heeft geroosterd boven een vuurtje vindt hij de open haard daar ook wel geschikt voor 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *